6-годишното полицейско куче Берко се превърна в звездата на VI РУП

...
6-годишното полицейско куче Берко се превърна в звездата на VI РУП
Коментари Харесай

Пловдивски полицаи сътвориха зрелище навръх празника си

6-годишното полицейско куче Берко се трансформира в звездата на VI РУП точно на празника на българската полиция, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  Управлението в квартал "Столипиново " посрещна 150 деца от образователните заведения в регион "Източен ". Те схванаха в елементи каква е работата на служителя на реда, съумяха да прегледат полицейските мотори и най-характерното съоръжение. Немската овчарка Берко обаче се трансформира в безспорната звезда. Универсалното полицейско куче е подготвено да извършва куп задания, всеки един хлапак изслуша с интерес какво може и не пропусна да го погали. 
"Ако запалителен и 10% от тези деца с желанието да станат служители на реда, свършили сме си работата ", споделиха чиновниците, взели участие в днешната демонстрацията. Полицаите бяха събрали персонални средства, с които осигуриха дребни подаръчета на децата, малчуганите пък пък ги изненадаха с рисунки на тематика - по какъв начин виждат ролята на чиновниците на реда в живота. Директорът на ръководството Николай Кирков пък получи специфична икона на Архангел Михаил.
"Обичам специалността си и по тази причина не преставам да я правя ", съобщи старши комисар Кирков. "Нашата работа е в интерес на обществото, ние предлагаме услуга и тя би трябвало да е най-хубавата. А най-важна е удовлетвореността на хората, които са ни потърсили за помощ и подпомагане. Важно е обществото да разбере, че всеки съответен случай е бил най-важният за нас в съответния момент и сме създали всичко, което би трябвало. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР